F O T O R E I S

Zwitserland 2019

 

VOLGEBOEKT - aanmelden niet mogelijk

Ga mee met ons op een onvergetelijke vijf-daagse fotoreis naar Zwitserland en leer om de geweldige band tussen paard en mens op een sfeervolle manier vast te leggen. Tijdens deze reis wordt je begeleid door Lotte van Alderen van Foscofotografie & Eliane van Schaik van Eliane van Schaik fotografie.

 

Tijdens de reis vinden er diverse leermomenten plaats in de vorm van theorie, fotografie en photoshop. Leer werken met natuurlijk licht, het aansturen van modellen en het optimaliseren van je foto’s in photoshop om tot een geweldig resultaat te komen. Daarbij leer je ook technieken om in plaats van een gewone foto een prachtige WOW-foto te maken. Naast deze workshops zullen wij veel van de theorie ook daadwerkelijk in praktijk gaan brengen. Zo zijn er een hoop modellen die we gaan fotograferen tijdens de reis, en dit allemaal op echte Zwitsers uitziende locaties. Denk hierbij aan mooie heuvel landschappen en een groot meer. Vervoer van en naar de locaties zit daarbij bij de prijs inbegrepen.

 

De modellen zullen we onder andere met diverse lichtomstandigheden gaan fotograferen en bestaan onder andere uit een Shire, Arabier en Mustang.  De modellen die die we fotograferen zijn stuk voor stuk prachtig en kunnen bijna allemaal los staan, sommige van hen beheersen oefeningen uit de vrijheidsdressuur zoals liggen of/en steigeren en worden gereden met slechts een neckrope of halsring.

 

Daarbij besteden wij veel aandacht aan de nabewerking van de gemaakte beelden. Krijg tips en tricks over hoe je foto’s te verwerken in photoshop om tot een super mooi en sfeervol resultaat te komen. Verder zijn er uiteraard ook avonden of middagen die naar eigen invulling in te delen zijn. Gezellig met elkaar een filmpje kijken, kletsen, een spelletje spelen en even ontspannen is er uiteraard ook bij.

 

Naast dat de reis zeer leerzaam zal zijn streven wij er ook naar om er een onvergetelijke, gezellige en vooral ontspannen reis van te maken. Daarbij ga je ook nog eens naar huis met geweldig nieuw materiaal voor in je portfolio.

KOSTEN:  € 925,00 p.p.  VOLGEBOEKT

 

Dit is inclusief:

 • 5 overnachtingen (inclusief toeristenbelasting)
 • Ontbijt, lunch en diner
 • Vervoer van en naar de locaties
 • Alle leermomenten
 • evt transfer van en naar het vliegveld

 

Dit is exclusief:

 • Fotoapparatuur
 • Heen en terugreis
 • Vignet (bij eigen vervoer met auto)
 • Eventuele extra maaltijden of snacks
 • Uitstapjes / extra aankopen

Belangrijk om mee te nemen:

 

 • Camera & lens
 • Geheugenkaartjes
 • Camera accu & oplader
 • Laptop & oplader met Adobe Photoshop
 • Harde schijf/USB
 • Notitieblok
 • Goede zin

 

Deze reis is geschikt voor:

 

 • Beginnende tot gevorderde fotograaf
 • Bij ernstige gezondheidsproblemen/aandoeningen aanmelding mogelijk in overleg

Praktische informatie over het reizen:

 

AANKOMST        28-04-2019

VERTREK             03-05-2019

 

De prijs is exclusief heen en terugreis naar Zwitserland. Het is mogelijk om met het vliegtuig of met eigen auto te reizen. Wanneer je met het vliegtuig reist zullen wij op 28 april tussen 14.00u en 15.00u op het vliegveld Zürich zijn om je op te halen. Ook met de terugreis zullen wij jullie terug naar het vliegveld brengen, je zult daar dan rond de klok van 14:00u weer arriveren.

 

Indien je met de auto komt zullen wij je het precieze adres toesturen en verwachten wij dat je om 17:00u aanwezig bent op de accommodatie. Let wel op dat je een vignet moet hebben op de voorruit in verband met de tol in Zwitserland. Dit Vignet kost €38,50 en kun je gemakkelijk online bestellen, of kopen bij een ANWB winkel of zelfs aan de grens in Zwitserland.

 

 

Aanmelden Fotoreis:

 

Enthousiast geworden na het lezen van deze pagina en wil je graag samen met ons deze te gekke reis gaan maken? Meld je dan snel aan via onderstaand aanmeldformulier. Na dat wij dit formulier ontvangen hebben ontvang je binnen 48 uur een bevestiging. Binnen een aantal weken na aanmelding laten wij weten of je mee kunt met de reis. Hierna zul je een factuur ontvangen voor de aanbetaling, weer later volgt de factuur om de betaling volledig te maken.

 

Tijdens de reis is er plek voor minimaal 4 en maximaal 8 deelnemers. Na het invullen van het formulier is je deelname nog niet direct zeker. Wij zullen eerst de motivatiebrieven lezen en beoordelen voor we je toelaten op de reis. Je ontvangt dan later bericht of je mee mag met de reis.

Vol = Vol dus wees op tijd met je aanmelding.

AANMELDEN FOTOREIS 2019

 

Stuur een mail met daarin de volgende gegevens naar: foscofotografie@hotmail.com

 

Voornaam
Achternaam

Geboortedatum
E-mailadres

Telefoonnummer

Straatnaam + huisnummer
Postcode + Woonplaats
Land
Apparatuur
Website (optioneel)
Motivatiebrief

 

Naast de persoonsgegevens ontvangen wij dus ook graag een motivatiebrief. Hierin zien wij onder andere graag wat informatie over jezelf en over wat je zoal doet qua fotografiewerk. Ook ontvangen wij graag wat voorbeeldfoto's van je huidige werk en waarom je mee wilt met deze fotoreis! Maak er een leuke pakkende brief van zodat wij weten wie jij bent en wat jouw beweegredenen zijn om met ons mee op reis te gaan.

Foscofotografie

5122 KA Rijen

Nederland

 

KVK 63979721
BTW NL218916012B01

foscofotografie@hotmail.com

 

© 2017 Lotte van Alderen | www.foscofotografie.nl | Alle rechten voorbehouden.
Lees de Algemene voorwaarden