Previous
Next

Zwitserland

Gek op reizen en fotograferen en is het voor jou een droom om dit te kunnen combineren? Dan is deze reis iets voor jou! Voor het derde jaar op rij organiseren wij een onvergetelijke vijf-daagse fotoreis naar het prachtige Zwitserland! Een heerlijke week weg, waarbij je je ondertussen richt op het leren fotograferen van de connectie tussen mens en paard in de meest prachtige settings. Ontmoet nieuwe mensen en geniet van de bijzondere Zwitserse natuur terwijl je de meest prachtige combinaties vastlegt onder begeleiding van de ervaren paardenfotografen Lotte van Alderen van Foscofotografie & Eliane van Schaik van Eliane van Schaik photography.

Verblijvend in een typisch Zwitsers huisje, tussen de bergen met uitzicht op besneeuwde bergtoppen, een waterval, glooiende weilanden en een prachtig blauw meer (ja echt, allemaal te zien vanuit het verblijf!), nemen wij jou mee in de mooie wereld van paardenfotografie. Hierbij ligt de focus van de reis op het vastleggen van de connectie tussen mens en dier.

Informatie

Prachtige paarden, bijzondere locaties en het echte Zwitserse gevoel gedurende de reis door de verschillende activiteiten staan centraal. Tijdens deze fotoreis combineren we reizen met paardenfotografie op zijn allerbest. Met diverse leermomenten in de vorm van verschillende workshops, fotobesprekingen en begeleiding tijdens de praktijk ontwikkel jij jezelf verder als fotograaf. Maar ook gezelligheid en ontspanning spelen een belangrijke rol.

Tijdens de reis zullen we maar liefst 3 tot 4 keer op pad gaan om diverse modellen op diverse locaties te fotograferen. Denk hierbij aan besneeuwde bergen als achtergrond, of fotograferen in een bijzonder mooi meer tussen de glooiende heuvels. Naast deze sessies besteden wij uiteraard ook tijd aan de nabewerking zodat jij tot een optimaal resultaat kun komen. Want hoe haal je nu alles uit de foto en hoe bereik je dat plaatje wat je al zo lang in je hoofd hebt? 

Verder zijn er uiteraard ook avonden of middagen die naar eigen invulling in te delen zijn.  Lekker een stukje wandelen, met andere deelnemers een waterval gaan bekijken (ook op loopafstand van het verblijf te vinden) of gezellig met elkaar een filmpje kijken, kletsen, een spelletje spelen of even helemaal niks, het is allemaal mogelijk!  Ook de transfers van en naar de fotolocaties zorgen altijd voor verbluffende uitzichten, gezellige karaoke momenten of een gezellig en goed gesprek.

GV0A0417WEB

Fotoreis 2019 gefilmd door yvette baur

Aftermovie

Inhoudelijk

1285,- Incl. 21% BTW
 • 5 Overnachtingen
 • Ontbijt, lunch & avondeten
 • Diverse workshops en fotosessies
 • Transfers van en naar fotosessies

17-10-2020 ↔ 22-10-2020

 • 5 overnachtingen (inclusief toeristenbelasting)
 • 5x Ontbijt 3x lunch en 4x avondeten
 • Transfers van en naar fotolocaties
 • Transfers van en naar vliegveld (optioneel)
 • Eenpersoonskamer (optioneel)

 • Foto-apparatuur
 • Heen- & terugreis
 • 1x lunch & 1x avondeten (gezamelijk uit eten)
 • Extra maaltijden of snacks
 • Uitstapjes / extra aankopen (1x optionele activiteit)
 • Camera & zoomlens (zoals een 70-200mm)
 • Laptop beschikkend over Adobe Photoshop
 • Alle accessoires zoals accu’s, geheugen en laders
 • Harde schijf/USB
 • Paspoort of geldig ID-bewijs
 • Beginnende tot gevorderde fotograaf
 • Minderjarig? Met schriftelijke toestemming van je ouders ben je zeker welkom!
 • Bij ernstige gezondheidsproblemen/aandoeningen aanmelding mogelijk in overleg

De Reis

Het is mogelijk om met het vliegtuig of met eigen auto te reizen. Wanneer je met het vliegtuig reist zullen wij je ophalen en terug brengen naar het vliegveld. Indien je met de auto komt ontvang je voor vertrek alle informatie over bijvoorbeeld de verblijfplaats. Let wel op dat wanneer je met de auto reist, je een vignet moet aanschaffen. Ook reizen met de trein is een optie. Dit kan tot de luchthaven van Zurich, of zelfs helemaal door tot aan de verblijfplaats.

IMG_2311

Landschapsfoto’s gemaakt tijdens de reis in 2019 door www.yvettebaur.com

Aanmelden Fotoreis

Volgeboekt!

Je kunt je enkel nog aanmelden voor de reservelijst. Je ontvangt dan op volgorde van aanmelding bericht wanneer er een plaats vrij komt voor deze reis. Meld je aan voor de reservelijst door het onderstaande formulier volledig in te vullen. 

Enthousiast geworden na het lezen van deze pagina en wil je graag samen met ons deze te gekke reis gaan maken? Meld je dan snel aan via het aanmeldformulier. Nadat wij dit formulier ontvangen hebben ontvang je per mail een ontvangstbevestiging. Let op, na het invullen van het formulier is je deelname dus nog niet direct zeker. Wij zullen eerst jouw motivatiebrief lezen en beoordelen voor we je toelaten op de reis. Dit doen wij omdat de reis erg intens is en we deze echt met elkaar zullen beleven. Wij zijn dus erg benieuwd wie we mee op reis nemen. Je ontvangt dus later bericht of je mee mag met deze fantastische reis!

Binnen 2 weken na aanmelding laten wij per mail weten of je mee kunt met de reis. Wanneer je deelname bevestigd is zul je een factuur ontvangen voor de aanbetaling (33%), later volgt de rekening om de restbetaling te voldoen.

Naast de persoonsgegevens ontvangen wij dus ook graag een motivatiebrief. Hierin zien wij onder andere graag wat informatie over jezelf en over wat je zoal doet qua fotografiewerk en waarom je zo graag mee wilt op reis. Maak er een leuke pakkende brief van zodat wij weten wie jij bent en wat jouw beweegredenen zijn om met ons mee op reis te gaan. De motivatiebrief kun je uploaden in het formulier. Ook ontvangen wij graag wat voorbeeldfoto’s van je huidige werk. Dit mag in de vorm van een link naar je website, facebook- of instagrampagina.


Tijdens de reis is er plek voor minimaal 4 en maximaal 8 deelnemers.

1IMG_4439