Previous
Next

PUPPY PORTRETTEN

Ben jij een fokker met een nestje fantastisch leuke puppy’s? Of heb je jouw puppy net opgehaald bij de fokker? Ook dan ben je bij Foscofotografie van harte welkom. Door mijn ervaring als instructrice op een hondenschool en opleiding binnen de honden kan ik jou zo goed mogelijk begeleiden om dat kleine losgeslagen pupje, wie nog volledig onbekend is in deze grote wereld, zo mooi mogelijk vast te leggen. Puppy’s groeien bijzonder hard in de eerste weken van hun nog jonge leventje. Hoe leuk is het daarom om ze in die fase te laten fotograferen zodat je later nog een prachtige herinnering hebt aan die mooie en o zo leuke puppytijd? Want hoe cliché het ook klinkt, voor je het weet zijn ze groot! 

Fokkers

Ook als fokker is het bijzonder leuk om de nieuwe eigenaren van een puppy alvast een prachtige foto mee te kunnen geven in het puppypakket. En bovendien is het natuurlijk altijd speciaal om het complete nestje te laten vereeuwigen met een nestfoto. Voor fokkers heeft Foscofotografie een speciaal pakket ontwikkeld. Met dit pakket worden alle pups (en eventueel de moederhond) individueel gefotografeerd. Daarbij wordt er ook een mooie nestfoto gemaakt. Een blijvende herinnering voor jou als fokker, maar ook voor de puppykopers. 

Vaak gebeurt dit op een leeftijd van 6 of 7 weken. De pups zijn dan op een mooie leeftijd waarop ze de wereld maar al te graag willen gaan ontdekken. Een perfect moment om ze goed te portretteren. 

Dog photographer of the year 2019!

Foscofotografie is award winning hondenfotograaf in de catergorie puppy! Bekijk de winnende foto en meer informatie via onderstaande link!
Bekijk ook meer informatie hierover op de volgende blog: Dog photographer of the year 2019 | category puppy | 3rd place

Fotosessie boeken?

Wil jij graag een fotosessie van jouw pup of nestje boeken? Zorg dan dat je op tijd een sessie boekt. Omdat de fotosessies in de eerste weken van dat mooie hondenleventje plaatsvinden is het fijn als ik precies op dat moment nog een plekje vrij heb in mijn agenda. 

Neem contact op via het formulier onderaan deze pagina zodat we alvast samen in contact kunnen komen en de mogelijkheden kunnen bespreken. Dit is uiteraard geheel vrijblijvend. Wanneer je dit formulier invult ontvang je ook meer informatie over bijvoorbeeld de tarieven en pakketten.

German Shepherd puppy Foscofotografie

Puppy Portfolio

Informatie puppy fotosessie

Het invullen van het formulier is geheel vrijblijvend. De fotosessie is pas geboekt na verder mail contact en het vastleggen van een datum en locatie. Na het ontvangen van het boekingsformulier komen we dus eerst per mail in contact om de wensen te bespreken en de boeking wordt pas definitief wanneer dit vanuit beide kanten bevestigd wordt per mail. 

FOTOBLOGS

Bekijk hieronder wat voorbeelden van volledige nestsessies voor een goede impressie.