INSPIRATIEBOEK

Door Lotte van Alderen

Het inspiratieboek is een fotoalbum van hoge kwaliteit vol met mooie beelden, inspirerende woorden, EXIF gegevens en meer. Het boek bevat mijn beste portretten van honden met daarbij bijvoorbeeld een korte inspirerende zin of een before foto. Het boek zorgt ervoor dat je je ogen opent voor de kleine dingen waar je je anders misschien nooit bewust mee bezig was. Het biedt je ruimte om beelden goed te analyseren en verder te denken bij het zien van een beeld. Doordat er bij ieder beeld EXIF-gegevens (camera instellingen) vermeld staan kun je nog een stapje verder gaan in deze beeldanalyse. 

Wordt je eigen leermeerster door simpelweg goed te kijken, te proberen en te ervaren.


LET OP, SLECHTS 50 STUKS BESCHIKBAAR! OP = OP

Beschikbaarheid

Voor wie is dit boek geschikt?

Dit boek is geschikt voor iedereen die graag meer zoekt achter een beeld. Het is belangrijk dat je bekend bent met camera-instellingen zodat je de EXIF-gegevens goed kunt lezen en begrijpen in context met de bijbehorende foto’s. 

In het boek vind je de volgende informatie:

EXIF-GEGEVENS

Bij ieder beeld wordt benoemd met welke instellingen deze is gemaakt. Denk hierbij aan de brandpuntafstand, sluitertijd, diafragma en ISO waarde.

MAAND, TIJD, LOCATIE

Bij ieder beeld wordt vermeld in welke maand de foto is gemaakt, of dit in de ochtend, middag of avond was en op wat voor locatie de foto is gemaakt.

BEFORE FOTO'S

Het boek bevat van een aantal beelden een before foto. Deze before foto is een ruw beeld en dus nog onbewerkt rechtstreeks uit de camera.

INSPIRATIEBOEK

door Lotte van Alderen
49
99 inc. BTW
  • Slechts 50 exemplaren beschikbaar
  • Verkrijgbaar tot 10 September 2020 (op=op)
  • Exclusief €6,95 verzendkosten
  • Het boek bevat 30 pagina's
OP = OP

Het boek wordt verzonden na 10 september 2020. Je ontvangt dan een track & Trace link per mail. Ook ontvang je na verzending van het boek een factuur voor jouw administratie. 

BESTEL JOUW EXEMPLAAR

Let op, dit boek geeft geen uitleg over hoe je instellingen kunt toepassen. Ook kun je nooit instellingen één op één overnemen. Dit omdat iedere locatie en situatie weer anders is. Dit boek is dus puur ter inspiratie. Wil je meer leren over het toepassen van manuele instellingen of andere zaken betreffende fotografie? Neem dan contact op voor het plannen van een privécoaching.