Lotte van Alderen

Mijn naam is Lotte van Alderen, het gezicht achter Foscofotografie. Helemaal gek van dieren, begon ik zo’n 10 jaar geleden met het maken van mijn eerste foto’s. Inmiddels ben ik afgestudeerd in de richting dierenverzorging en besloot ik om fulltime te gaan genieten van mijn allergrootste passie; fotografie.

Tot op heden heb ik nog geen enkel moment spijt gehad van dit besluit en geniet ik met volle teugen van mijn werk en alles wat daarbij komt kijken. Ik vind het heerlijk om mensen blij te kunnen maken en hen een mooie blijvende herinnering en ervaring te kunnen geven.


Canon 5D MIV | Canon EOS 6D MII | Canon 70-200mm F2.8 III | Sigma 35mm F1.4 Art | Canon 85mm F1.8 | Canon 50mm F1.8 | Canon 24-105mm F4.0 | Sigma 105mm F1.4 ART

Stille genieter

Ik word ontzettend blij en gelukkig van een mooi warm avondzonnetje, een heerlijke wandeling door de duinen met mijn hond of een ritje te paard door het bos. Ik ben een stille genieter en kan momenten soms heel bewust en intens beleven. 

Yvette Baur heeft een van dat soort momenten prachtig weten vast te leggen in een korte pakkende video. En sja, dan zijn ineens echt alle clichés waar.. Beeld zegt zoveel meer dan woorden! Deze video laat precies zien wie ik ben en waar ik zo zielsveel van houd.

En natuurlijk

Puck

Puck is de beste collega die ik mij wensen kan! Een enorme clown, draak en hartendief, maar vooral ook een echt maatje. Ze helpt mij in vele opzichten binnen mijn werk. Zo zit ze bijvoorbeeld model als ik nieuwe apparatuur wil testen en soms ook tijdens praktijk workshops. 

Tijdens wandelingen met Puck krijg ik vaak veel nieuwe ideeën en doe ik inspiratie op. Ook vind ik tijdens onze wandelingen regelmatig nieuwe fotoplekjes. Maar buiten dat alles zorgt ze ook vooral voor een lach op mijn gezicht wanneer ik ze zo blij naar mij kwispelt.