STUDIO PORTRETTEN

Wil je graag een mooi of misschien zelfs wel een beetje een kunstzinnig portret van jouw hond, kat of ander dier aan de muur? Of heb je een huisdier wat je simpelweg niet buiten in de natuur kunt laten fotograferen? In al deze gevallen ben je welkom in de studio van Foscofotografie. Geen poespas, geen gekke attributen maar gewoon pure portretten van jouw huisdier. 

Studio honden portret Galgo Foscofotografie

De studio

Foscofotografie beschikt over een ruime fotostudio in Waalwijk gelegen naast een grote dierenwinkel en een dierenarts. Deze fotostudio is van alle gemakken voorzien zoals een kleine keuken en toiletten. Echter bevind de studio zich wel op de eerste etage waardoor het voor vooral grote honden van belang is dat zij traplopen niet eng vinden. Het gaat om een grote brede rechte trap. De studio is geheel afgesloten waardoor katten, honden maar ook andere dieren op hun gemak eerst de studio goed kunnen verkennen voor we beginnen met het fotograferen.

Werkwijze

Ik ben allereerst erg benieuwd naar wat voor soort foto’s je graag zou willen zien van jouw huisdier. Daarom gaan we bij aankomst eerst een kopje thee of koffie drinken en bespreken we de mogelijkheden. Ik zal je wat vragen stellen over jouw dier zodat ik tijdens het fotograferen al een beetje weet wat de mogelijkheden zijn. Ook bespreken we jouw wensen zodat we samen naar een optimaal eindresultaat kunnen werken. Terwijl we dit bespreken heeft het huisdier rustig de tijd om te wennen aan de studio. Het welzijn van het dier staat bij mij altijd voorop. Vindt je dier het spannend of eng? Dan kijken we samen naar de beste oplossing.

Tarieven

125,-
  • Fotosessie in de studio in Waalwijk
  • 3 Foto's op hoge resolutie
  • Nabestel pagina
  • Ieder extra dier uit hetzelfde gezin voor € 50,-

Mogelijkheden

Het is mogelijk om met heel wat verschillende dieren langs te komen, van honden tot katten en van vogels tot slangen. Wel is het belangrijk dat het dier niet bang is aangelegd in nieuwe situaties. De flitsers zijn groot en maken ook wat lawaai als ze afgaan. Over het algemeen kun je dit voor het dier een beetje vergelijken onweer. Is je dier dus bang als het onweert? Dan is het waarschijnlijk niet verstandig om een studiosessie met hem/haar te doen. 

Een portret foto samen met je dier is mogelijk maar dit is niet het hoofddoel van een studiosessie. Ik richt mij dus voornamelijk op individuele portretten van het dier. Ook meerdere huisdieren samen is in de studio niet altijd mogelijk. Benieuwd naar de opties of heb je iets in gedachten maar weet je niet of dit kan? Stuur mij dan even een mailtje via de contact pagina om je vraag te stellen.

Ook is het mogelijk mij te boeken voor een studiodag in uw dierenwinkel of op een evenement. Neem voor meer informatie contact op via de contact pagina.

Studio honden portret Britse korthaar Foscofotografie

Fotosessie boeken?

Wil jij graag een studiosessie van jouw huisdier boeken? Neem contact op via het formulier onderaan deze pagina zodat we alvast samen in contact kunnen komen en de mogelijkheden kunnen bespreken. Dit is uiteraard geheel vrijblijvend. 

Studio Portfolio

Boek jouw studiosessie

Het invullen van het formulier is geheel vrijblijvend. De fotosessie is pas geboekt na verder mail contact en het vastleggen van een datum en locatie. Na het ontvangen van het boekingsformulier komen we dus eerst per mail in contact om de wensen te bespreken en de boeking wordt pas definitief wanneer dit vanuit beide kanten bevestigd wordt per mail.