Ga mee op pad

Een prachtige struik vol met bloemen, en bos vol met mos of een prachtige collectie wolfshonden als model, zie je het al voor je? Ga gezellig mee op avontuur!

Meeloop dag hondenfotografie

Ben je opzoek naar wat extra informatie over hondenfotografie op een laagdrempelige manier? Dan zijn de meeloop dagen zeer geschikt voor jou! Tijdens een meeloop dag ga je met mij mee op pad tijdens een fotoshoot met honden. Je krijgt een uniek kijkje achter de schermen. Ik voorzie je van tips en informatie over wat we op dat moment aan het fotograferen zijn en beantwoord al jouw vragen over het portretteren van honden. Daarnaast kom jij ook nog eens thuis met een hoop nieuwe foto’s voor jouw portfolio. Ik zorg namelijk voor prachtige modellen, een unieke locatie en met een beetje geluk hebben we ook nog eens prachtig licht.

Tijdens een meeloopdag krijg je hands-on hulp terwijl je aan het fotograferen bent. Je krijgt een goede indruk van hoe ik mijn modellen poseer, omga met licht en locatie en wat voor instellingen ik zoal gebruik. Bovendien is er genoeg ruimte om jouw vragen te beantwoorden. Er vindt geen uitgebreide theorie plaats en er wordt geen aandacht besteed aan de nabewerking. We focussen ons dus vooral op het fotograferen zelf en het verbeteren hiervan.

Altijd twee of meer honden modellen aanwezig om te fotografieren.

Iedere meeloop dag gaat over een ander thema of uitdaging.

Kom thuis met meer kennis en tof nieuw portfolio materiaal.

Kleine groepen waardoor jij optimale begeleiding en ruimte krijgt.

Geplande meeloopdagen

Bijzondere honden(rassen) - 13 januari 2024, Waalwijk NL

Volgeboekt

Deze meeloop dag is volgeboekt, Meld je aan voor de reservelijst.

Een uitgelezen kans om uniek portfolio materiaal te maken van bijzondere honden. Denk aan een Wolfhond, een hond uit de oertype rasgroep of een hond met een bijzonder uiterlijk. Wat we precies gaan fotograferen blijft nog even een verassing, maar dat je ze normaliter niet zo vaak tegenkomt is gegarandeerd!

Puppy's - 10 februari 2024, Tilburg NL

Volgeboekt

Deze meeloop dag is volgeboekt, Meld je aan voor de reservelijst.

Vol

Deze meeloop dag is volgeboekt, Meld je aan voor de reservelijst.

Op pad met een aantal super zoete puppy’s en hun baasjes. We richten onze aandacht op het zo mooi mogelijk portretteren van onze modellen. Een uitdaging want de pups zijn tussen de 8 en 14 weken oud. We proberen er een zo divers mogelijke dag van te maken met verschillende type popjes. Wellicht maken we ook nog een momentje vrij voor wat actie mits de omstandigheden dit toelaten.

Voorlopig komen er geen nieuwe meeloopdagen!

Volgeboekt

Deze meeloop dag is volgeboekt, Meld je aan voor de reservelijst.

De komende tijd zullen er geen nieuwe meeloopdagen worden ingepland. Wil je toch graag meer leren over hondenfotografie? Neem dan contact op voor een priveworkshop of een op maat gemaakt traject.

15% Korting op een workshop nabewerking

Bij een meeloop-avond wordt er geen aandacht besteed aan de nabewerking van de gemaakte foto’s. Mocht je dit wel graag willen dan is het mogelijk om met korting een workshop photoshop bij te boeken. Dit kan direct tijdens het aanmelden of tot 4 weken na het plaatsvinden van de meeloop-avond.

De geplande meeloopdagen zijn onder voorbehoud van de weersomstandigheden.
Wanneer een meeloop dag niet kan plaatsvinden zal deze in overleg worden verplaatst.

Je bent bekend met de basis fotografie termen zoals sluitertijd, iso, diafragma en witbalans. Hier optimaal mee kunnen werken is niet nodig.

Je beschikt over een spiegelreflex- of systeemcamera en een lichtsterke lens. Bekijk de informatie per data voor meer specificaties.

Betaling vindt voorafgaand aan de meeloop dag plaats. Hierbij ga je akkoord met de algemene voorwaarden en verzeker je jouw deelname.

Na afloop lever je binnen 6 weken kostenloos minimaal 2 foto’s per model af. Op deze manier is het mogelijk de meest unieke honden fotograferen.

Foto’s gemaakt tijdens de meeloop dagen mogen vrij worden gebruikt voor portfolio, website en social media. Andere doeleinden (zoal fotowedstrijden etc)? Vraag dan schriftelijk toestemming.

Boek jouw meeloopdag

Het invullen van het formulier is geheel vrijblijvend. De meeloopdag is pas geboekt na het ontvangen van een bevestiging en het doen van de betaling. Zit de gewenste meeloopdag al vol? Meld jezelf dan aan voor de reservelijst.