Beeldbewerken in PS

Geef jouw foto’s een magische finishing touch en laat ze stralen . Met deze workshop til je jouw nabewerkingen naar een hoger niveau.

Verleg jouw grenzen binnen Photoshop​

Wellicht loop jij tegen bepaalde problemen aan tijdens het bewerken van je foto’s, probeer je een bepaalde sfeer te creëren maar lukt dit niet, of wellicht wil je gewoon graag je kennis vergroten? En misschien heb je wel helemaal nog geen kennis van photoshop en wil je het liefst gewoon graag een vliegende start maken? In al deze gevallen is een online coaching gericht op nabewerking in Adobe Photoshop of Lightroom iets voor jou!

Met de juiste kennis kun je jouw portretten een enorme boost en een magisch sfeertje geven in Adobe Photoshop of Lightroom. Leer de ogen van de kijker sturen, het onderwerp benadrukken en kleuren op elkaar afstemmen tijdens deze online workshop photoshop specifiek gericht op de nabewerking van hondenportretten. 

Volg de workshop digitaal vanuit huis op een tijdstip dat jou het beste uitkomt.

Met nieuwe inzichten kom je dichter bij die ‘wow-factor’ in jouw foto’s.

Ga aan de slag met je eigen beelden en ontvang direct toepasbare tips en tricks.

De workshop wordt afgestemd op jouw niveau, wensen en vragen. 

Werkwijze workshop nabewerking

De workshop wordt afgestemd op jouw eigen wensen en voorkeuren. Voorafgaand aan de workshop hebben we contact over waar je al bekend mee bent, en vooral over wat je hoopt te gaan leren tijdens de workshop. Ook kun je mij vooraf vast 1 of 2 foto’s toesturen die je wilt behandelen tijdens de workshop. Aan de hand hiervan bereid ik een kort lesplan voor die ik met je doorloop tijdens de workshop. Uiteraard is het mogelijk om ter plekke extra vragen te stellen.

Nadat we alle stof hebben  behandeld is er ook altijd tijd om zelf aan de slag te gaan. Tijdens het bewerken kijk ik mee op jouw beeldscherm om je zo direct te kunnen voorzien van hulp en tips. 

De workshop wordt online gegeven via het gratis te downloaden platform Zoom.us. Je volgt deze workshop dus lekker vanuit huis of op je eigen werkplek. Fijn, want zo kun je gewoon gebruik maken van je eigen computer of laptop. Via het programma Zoom is het mogelijk om elkaars beeldscherm te bekijken. Op deze manier kan alles helder worden uitgelegd en kan er direct feedback worden gegeven op bewerkingen die we op dat moment aan het doen zijn.

Na de  workshop ontvang je een replay van de workshop. Handig, voor als je even niet meer weet hoe het nu precies in zijn werk ging. Ook is het tot een maand na de workshop nog mogelijk aanvullende vragen te stellen.

Online scan
75
00
  • Volledige website scan
  • Uitgebreide portfolio review
  • Extra tips en tricks voor meer klanditie

Investering

Workshop photoshop
299
00
  • 2 tot 3 uur durende workshop
  • Online te volgen vanuit huis
  • Speciaal op maat samengesteld
  • Diverse bewerktechnieken komen aan bod
Vervolg sessie
150
00
  • 1,5 uur durende call
  • Aanvullende vragen beantwoord
  • Nieuwe onderwerpen behandeld

Benoemde tarieven zijn exclusief btw. Op afspraken in het weekend geldt €50,- toeslag, op afspraken in de avond geldt €25,- euro toeslag excl. btw.

Aanvullende informatie

Wat heb ik nodig om de workshop te kunnen volgen?

Je hoeft nog geen kennis te hebben van photoshop om een workshop te kunnen volgen. Wel heb je een goede internet verbinding nodig. Daarnaast ook de programma’s Adobe photoshop (en eventueel Adobe Lightroom), en Zoom (gratis te downloaden). Ook heb je een aantal foto’s nodig om te bewerken tijdens de workshop.

Worden mijn foto’s net als die van jou na de workshop?

Daar kan ik vrij kort over zijn, namelijk; nee. De eindresultaten zijn altijd afhankelijk van een hoop verschillende factoren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan je huidige niveau, de apparatuur die je gebruikt, een eigen stijl en de lichtomstandigheden in een foto. Wel leer ik je diverse technieken die ik zelf ook gebruik waarmee je jouw eigen stijl en bewerkingen verder kunt ontwikkelen. 

Is het mogelijk om na de workshop nog vragen te stellen?

Dat is zeker mogelijk! Tot een maand na de workshop ben ik nog beschikbaar om je te helpen bij korte vragen die betrekking hebben tot de workshop. Ook is het mogelijk om een vervolgsessie te boeken zodat je nog meer kunt groeien in het nabewerken van foto’s.

Ontvang ik naderhand een replay?

Na de workshop ontvang je een replay van de Zoom-sessie zodat je alles nog eens op je gemak kunt terugkijken.

Wat valt er te leren?

In principe is alles mogelijk. Denk hierbij aan diverse technieken voor het wegwerken van een halsband of lijntje, het werken met laagmaskers, het veranderen van kleuren of het volgen van mijn workflow. Nadat we bekeken hebben wat jouw niveau is stel ik een lesplan op waar jij het meeste van zult groeien. Uiteraard is het mogelijk om al je wensen aan te geven vooraf aan de workshop.

Wanneer vindt de workshop plaats?

De workshop vindt bij voorkeur plaats op een doordeweekse dag tijdens werktijden. Is dit niet haalbaar voor je? Dan is ook een keer in de avond of in het weekend geen probleem. Er geldt dan wel een toeslag op de workshop prijs.

Wat houdt een online scan in?

Bij een online scan bekijken we samen jouw website en het portfolio wat jij normaliter aan je klanten laat zien. Dit kan via je website, social media of door het versturen van de beelden via bijvoorbeeld WeTransfer. Samen analyseren we jouw kanalen en de portfolio foto’s en bekijken we wat er beter kan zodat je meer klanten kunt gaan aantrekken. 

Golden Retriever honden fotografie

Boek jouw photoshop workshop

Het invullen van het formulier is geheel vrijblijvend.
De workshop is pas geboekt na het ontvangen van een bevestiging en het doen van de betaling.