Nest portretten

Iedere pup is uniek, hoe groot of klein het nestje ook mag zijn en hoeveel de pups dan misschien ook op elkaar lijken. Laat die uniekheid vastleggen in een portretserie speciaal ontwikkeld voor nestjes.

Fotoshoot van jouw gefokte nestje puppy's

Ben jij een fokker met een nestje fantastisch leuke puppy’s en wil je hier graag een mooie reeks portretten van? Dan ben je bij Foscofotografie van harte welkom. Op deze pagina vind je alle informatie met betrekking tot het laten fotograferen van een nestje puppy’s. 

Puppy’s groeien bijzonder hard in de eerste weken van hun nog jonge leventje. Hoe leuk is het dan om ze in die fase te laten fotograferen zodat jijzelf maar ook de toekomstig puppy eigenaren later nog een prachtige herinnering hebben aan die mooie en o-zo-leuke puppytijd? Want hoe cliché het ook klinkt, voor je het weet zijn ze groot! 

Losse puppy portretten

Bij een nestsessie wordt er van iedere pup en de moederhond een individueel portret gemaakt. Dit is een prachtige herinnering aan een bijzondere tijd voor de nieuwe baasjes van de pups.

Complete nestfoto

Naast de individuele portretten maken we ook een nestfoto waarop alle pups gezamelijk te zien zijn. Voor deze foto gebruik ik speciale technieken zodat dit stressvrij is voor de pups en het eindresultaat gegarandeerd lukt.

“Zeker een aanrader als je je nest mooi vast wil laten leggen, ik weet in ieder geval naar wie ik de volgende keer weer ga.”

Lissy Putman

Werkwijze nest fotoshoot

Wanneer je het boekingsformulier invult is je boeking nog niet definitief. Ik zal de boeking eerst beoordelen en vervolgens contact opnemen per mail. Samen gaan we dan een datum en locatie bepalen. Zodra de verwachte geboortedatum van de pups bekend is kunnen we gemakkelijk bepalen wanneer de fotoshoot plaats zou moeten vinden.

De boeking is volledig definitief wanneer je een boekingsbevestiging hebt ontvangen en de rekening is voldaan. Deze wordt verstuurd zodra de pups geboren zijn en het bekend is om hoeveel pups het gaat.

Een nest shoot vindt vaak plaats als de puppy’s tussen de 6 en 8 weken oud zijn. Iets ouder mag natuurlijk ook als de pups tot een latere leeftijd in het nest blijven. Door rond de 6/7 weken leeftijd te plannen is het mogelijk om de fotoshoot bij slecht weer enkele dagen te verzetten.

Samen kijken we welke locatie het meest geschikt is voor de fotoshoot. Dit is vaak een natuurgebied bij jouw woonplaats in de buurt. Maar mocht je nou een mooie grote en goed begroeide tuin hebben is dat ook zeker een optie.

Na de fotosessie houden we contact per mail. Binnen een aantal dagen zul je het voorproefje ontvangen. Dit is alvast 1 bewerkte foto van het nestje. Afhankelijk van het gekozen pakket ontvang je daarna de foto’s binnen korte termijn de foto’s.

Deze foto’s ontvang je na de fotosessie op hoge resolutie zonder logo en op lage resolutie met logo. De foto’s op hoge resolutie zijn geschikt voor eigen gebruik. De lage resolutie bestanden mogen ingezet worden op bijvoorbeeld social media.

Nest Shoot
250
00
Tot 5 pups | + €15 per extra pup
  • Nest fotoshoot zonder tijdsdruk
  • Individuele portretten + nest portret inbegrepen
  • Foto's afgeleverd binnen 3 weken

Nest shoot

Nest shoot express
299
00
Tot 5 pups | + €17,59 per extra pup
  • Nest fotoshoot zonder tijdsdruk
  • Individuele portretten + nest portret inbegrepen
  • Foto afgedrukt op 20x30cm voor de pup kopers
  • Alle foto's afgeleverd voor de pups vertrekken
Nest shoot studio
225
00
Maximaal 5 pups
  • Nest fotoshoot zonder tijdsdruk
  • Individuele portretten + nest portret inbegrepen
  • Foto's afgeleverd binnen 2 weken

Tarieven zijn inclusief btw en exclusief reiskosten. Reiskosten bedragen 0,38 cent per gereden km wanneer verder dan 20 km vanaf Kaatsheuvel, daarbinnen reiskostenvrij.
Enkele reis langer dan 1 uur? Dan wordt er per extra uur € 20,- toeslag gerekend. Op afspraken in het weekend geldt € 50,- toeslag.

Norwich terriër puppy Foscofotografie honden fotograaf

Boek jouw Nest fotoshoot

Het hebben van een nestje is vaak een bijzondere tijd en na een intensieve periode van zorg en genieten zullen de kleine spruiten het warme nest gaan verlaten. Tijd voor een mooie herninnering.

Nest shoot blogs

Bekijk een impressie van mijn werk of boek nu jouw ervaring