Coaching op maat

Leer meer over hondenfotografie en alles wat daarbij komt kijken, dit afgestemd op jouw wensen en vaardigheden en verteld door een ervaren hondenfotograaf.

Hondenfotografie naar een hoger niveau

Hondenfotografie is een vak apart. Honden hebben de meest prachtige gelaatsuitdrukkingen en buiten dat zijn ze vaak ook nog eens ontzettend dierbaar voor hun eigenaar. Logisch dat wij dit als hondenfotografen graag zo mooi mogelijk willen portretteren. Toch kan het soms zijn dat je voelt dat er meer mogelijk is, dat je nog kunt en wilt groeien maar eigenlijk even niet zo goed weet hoe. Het ideale moment om middels een workshop hondenfotografie nieuwe kennis, ervaring en inzichten te vergaren. 

Foscofotografie biedt de gelegenheid om diverse workshops, zoals een privéworkshop, groepsworkshop of masterclass te volgen. Belangrijk voor het volgen van de workshops is dat je in het bezit bent van een handmatig instelbare camera (fotografie) en een laptop met daarop Adobe Photoshop (nabewerking) en/of Adobe Lightroom Classic, voor de rest wordt gezorgd. Op deze pagina vind je informatie betreffende privé workshops hondenfotografie.

Altijd een of meer fijne honden modellen aanwezig om te fotografieren. 

Op maat samengestelde workshop gericht op nieuwe kennis en inzichten.

Kom thuis met meer kennis en tof nieuw portfolio materiaal.

Veel persoonlijke aandacht doordat je de workshop privé of samen met een bekende volgt.

Investering

Workshop hondenfotografie
625
00
  • Datum in overleg
  • Waalwijk, NL
  • Speciaal op maat samengesteld
  • Deels vanuit huis, deels in de praktijk

Inhoud workshop

Tijdens een privéworkshop gaan we een volledige dag in op de theorie, praktijk en nabewerking van hondenfotografie. We gaan daarbij specifiek in op de punten waar jij tegenaan loopt en graag meer over wilt leren. Er is veel ruimte voor vragen en ook na de workshop is er nog begeleiding waar nodig.

We gaan in op de uitgebreide theorie achter hondenfotografie, Waarom je bepaalde keuzes maakt in je beeld (locatie, licht, pose etc) en hoe je dit vervolgens in de praktijk kunt toepassen. Op deze manier kun je het geleerde toepassen op alle soorten foto’s die je maakt.

Deze behandelde theorie gaan we vervolgens direct in de praktijk brengen met een echt model op een fijne buitenlocatie. Uiteraard gebeurd dit met ondersteuning van mij. Ik geef je hulp en uitleg waar nodig tijdens het fotograferen. Hierdoor zie je direct resultaat.

Na de praktijk gaan we  de gemaakte beelden bespreken en bewerken in Adobe photoshop of Adobe Lightroom met ook weer vooral ‘het waarom’ achter bepaalde nawerkingen.

Ook na de workshop sta ik nog klaar bij eventuele vragen, ik zal je dan zo goed mogelijk proberen te helpen via de digitale weg. 

Volg je de workshop samen met een bekende? Dan krijgen jullie beide 10% korting. Op afspraken in het weekend geldt € 50,- toeslag excl. btw.

Fotografen die zelf coaching, tutorials, workshops of meeloopdagen (gaan) geven zijn uitgesloten van deelname aan workshops van Foscofotografie.

Je beschikt over een spiegelreflex- of systeemcamera en een lichtsterke lens. Daarnaast ook over een laptop geschikt voor Adobe Photoshop/Lightroom.

Betaling vindt voorafgaand aan de Privé workshop plaats. Hierbij ga je akkoord met de algemene voorwaarden en verzeker je jouw deelname.

Na afloop lever je binnen 6 weken kostenloos minimaal 3 foto’s per model af. Op deze manier is het mogelijk de meest unieke honden fotograferen.

Foto’s gemaakt tijdens de workshops mogen vrij worden gebruikt voor portfolio, website en social media (op social media met referentie). Het is niet toegestaan de gemaakte foto’s in te zenden voor fotowedstrijden. Andere doeleinden? Vraag dan schriftelijk toestemming. 

Boek jouw privé workshop

Het invullen van het formulier is geheel vrijblijvend. De workshop is pas geboekt na persoonlijk contact, het ontvangen van een boekings bevestiging en het doen van de betaling.