Leer honden fotograferen

Honden vastleggen op een manier waarbij iedereen zegt; wow wat mooi! Dat leer je tijdens een basis workshop hondenfotografie.

Let's go on a journey to capture our best friends

Deze  workshop is gericht op de beginnende hondenfotograaf. Leer honden vastleggen door het gebruik van de juiste camera instellingen, belichting en meer.

Hondenfotografie & nabewerking in een

basis workshop Hondenfotografie

Breng jouw vaardigheidsniveau naar een nieuw level binnen de hondenfotografie. Deze basisworkshop hondenfotografie biedt jou mogelijkheid om binnen een klein groepje veel nieuwe kennis op te doen over hondenfotografie. Breng het geleerde direct in de praktijk tijdens het fotograferen en krijg directe feedback en antwoorden op al je vragen.

header

Altijd enkele honden modellen aanwezig om te fotografieren.

De workshop bestaat uit theorie, fotografie en nabewerking.

Kom thuis met meer kennis en tof nieuw portfolio materiaal.

Kleine groepen waardoor jij optimale begeleiding en ruimte krijgt.

THEORIE

We beginnen de dag met theorie, waarin onder andere aan bod komt hoe je je camera kunt instellen, waar je allemaal op moet letten bij het fotograferen van een hond en hoe je kunt zorgen dat je foto’s mooi scherp en goed belicht zijn.

FOTOGRAFIE

Na de theorie gaan we over op het praktijkgedeelte, waarin je zelf aan de slag gaat met het fotograferen van honden op een leuke en natuurlijke locatie. Ik geef daarbij tips en tricks over hoe je de besproken theorie kunt toepassen.

NABEWERKING

Na de praktijk keren we terug naar de workshop ruimte en volgen de basis beginselen van het nabewerken. Hoe optimaliseer je een foto in Lightroom / Photoshop? Hoe werk je een riem weg en hoe laat je de ogen nu echt spreken?

DIT KOMT ER onder andere AAN BOD:
  • De basisinstellingen voor het maken van een goede foto;
  • De hond goed poseren voor een mooie foto;
  • Hoe kies je een mooie achtergrond/locatie;
  • Zo kies je de juiste compositie;
  • Hoe bewerk je de foto’s in Lightroom/Photoshop;
  • Hoe werk je een riem/lijn weg uit de foto;
  • Laat de ogen nog meer spreken;
  • Hoe zorg je dat je oog nog meer naar het onderwerp wordt getrokken.

Geplande groepsworkshops

De workshops vinden plaats op:

Deze workshop datum is volgeboekt, Meld je aan voor de reservelijst.

Deze workshop datum is volgeboekt, Meld je aan voor de reservelijst.

Geschikt voor de beginnende fotograaf. Minderjarig? Ook dan ben je gewoon welkom! Inclusief koffie, thee en een versnapering.

Benodigdheden: 
Spiegelreflexcamera of systeemcamera & (zoom)objectief
Laptop & oplader met Adobe Photoshop (Lightroom is optioneel)
Harde schijf/USB

Je bent beginnende fotograaf die graag meer wilt leren over de basis van hondenfotografie en op deze manier een vliegende start wilt maken.

Je beschikt over een spiegelreflex- of systeemcamera en een objectief met een brandpuntafstand van minimaal 50mm of meer + een laptop met adobe photoshop.

Betaling vindt voorafgaand aan de groepsworkshop plaats. Hierbij ga je akkoord met de algemene voorwaarden en verzeker je jouw deelname.

Na afloop lever je binnen 6 weken kostenloos minimaal 2 foto’s per model af. Op deze manier is het mogelijk de meest unieke en fijne honden te fotograferen.

Boek jouw groepsworkshop

Het invullen van het formulier is geheel vrijblijvend. De groepsworkshop is pas geboekt na het ontvangen van een bevestiging en het doen van de betaling. Zit de gewenste datum al vol? Meld jezelf dan aan voor de reservelijst.