Friends Fur-ever Fotoshoot

Ongedwongen sfeervolle beelden van jullie met je viervoeter. Een heerlijke wandeling door de natuur en zonder druk prachtige herinneringen vast laten leggen van jullie lieve momenten samen.

Friends Fur-ever fotoshoot met jouw hond

Deze fotoshoot staat volledig in het teken van jou, jou en je geliefde of je gezin maar bovenal om jullie band met de hond. Op een ongedwongen manier worden er liefdevolle foto’s gemaakt van jullie samen. Doordat deze fotoshoot zich niet richt op het maken van perfecte en geposeerde portretten maar juist die mooie liefdevolle momenten samen is deze fotoshoot uitermate geschikt voor samen met het gezin of voor honden die al op leeftijd zijn. 

Vooral gericht op foto's van jullie samen

Tijdens deze fotoshoot richt ik mij alleen op beelden van jullie samen met de hond(en). Door met andere apparatuur te werken en een andere werkwijze toe te passen worden deze beelden volledig anders dan die uit een normale outdoor fotoshoot. Bij deze fotoshoot wordt dan ook vooral gekeken naar al die kleine mooie en lieve momentjes.

Natuurgebied en sfeer

Omdat op dit soort beelden de locatie ook een belangrijke rol speelt zal ik samen met jullie bekijken welk bos of natuurgebied in de omgeving mooi bij de sfeer zal passen die we terug willen laten komen in de foto's. Dit geldt het zelfde voor het kiezen van een juiste outfit.

Zeer geschikt voor oudere honden

Oudere honden vinden het vaak lastig een specifieke pose vast moeten houden voor een portret. Omdat deze fotoshoot heel erg ongedwongen plaatsvind is deze uitermate geschikt voor honden op leeftijd. Ook vanwege het hoge knuffelgehalte tijdens de fotoshoot is dit een fantastische keuze.

Kies je eigen favorieten

Na de fotoshoot ontvang je een eigen online fotogalerij met de gemaakte beelden van de fotoshoot. Hier kun je zelf je eigen favorieten uitkiezen en eventueel extra beelden of misschien wel de volledige galerij bij bestellen. Je gaat dus naar huis met een hele hoop prachtige herinneringen!

Werkwijze friends fur-ever fotoshoot

Jouw friends fur-ever fotoshoot start met het vrijblijvend invullen van het boekingsformulier. Wanneer je het boekingsformulier invult is je boeking dus nog niet direct definitief. Ik zal de boeking eerst beoordelen en vervolgens contact opnemen per mail.

Vervolgens bepalen we samen een datum en locatie waarop de fotoshoot zal plaatsvinden. De boeking is volledig definitief wanneer je een boekingsbevestiging hebt ontvangen en de betaling is voldaan.

Ik ben altijd allereerst erg benieuwd naar wat jullie verhaal en wat jou zo met jouw hond verbind. Daarom gaan we bij aankomst eerst even in gesprek over het karakter van jouw hond en wat hij of zij voor jou betekent. Ik zal je wat vragen stellen over jouw dier zodat ik tijdens het fotograferen al een beetje weet wat de mogelijkheden zijn. Ook bespreken we jouw wensen zodat we samen naar een optimaal eindresultaat kunnen werken.

Terwijl we dit bespreken heeft de hond rustig de tijd om te wennen aan mij en kunnen we gezamenlijk naar de locatie wandelen. Het welzijn van het dier staat bij mij altijd voorop. Vindt je dier het spannend of eng? Dan kijken we samen naar de beste oplossing.

Na de fotosessie houden we contact per mail. Binnen een aantal dagen zul je het voorproefje ontvangen. Dit is alvast 1 bewerkte foto van de fotosessie met jouw hond. Hierna ontvang je de online galerij waaruit je jouw persoonlijke favorieten kunt kiezen. De foto’s ontvang je na de fotosessie op hoge resolutie zonder logo en op lage resolutie met logo. De foto’s op hoge resolutie zijn geschikt voor eigen gebruik. De foto’s op lage resolutie mogen worden gebruikt op bijvoorbeeld social media.

Fotoshoot

Friends Fur-ever
375
00
  • Outdoor fotoshoot zonder tijdsdruk
  • 10 inbegrepen foto's op hoge resolutie
  • Kies zelf je favoriete foto's
  • Mogelijkheid tot het afnemen van extra foto's

Tarieven zijn inclusief btw. Op afspraken in het weekend geldt € 50,- toeslag, op afspraken in de avond geldt €25,- toeslag.

Boek jouw fotoshoot

Wil jij ook graag mooie lifestyle foto's van jouw huisdier? Boek dan nu jouw fotoshoot bij Foscofotografie. Met al mijn kennis, ervaring en enthousiasme bezorg ik jou de mooiste beelden voor aan de muur.

Aanvullende informatie

De fotoshoot is geschikt voor maximaal 4 personen met maximaal 2 honden of voor maximaal 2 personen met maximaal 3 honden. Ziet jouw gezinssamenstelling er anders uit? Neem dan contact op voor de mogelijkheden. 

De agenda loopt vaak snel vol. Boek daarom ongeveer 2 maanden voor het laten plaatsvinden van de fotoshoot met jouw huisdier. Ook wanneer het gaat om een puppy is dit belangrijk. Zorg dus dat je op tijd contact met mij opneemt.

Bij spoedgevallen, zoals bijvoorbeeld het op korte termijn afscheid moeten nemen kun je altijd even informeren naar de mogelijkheden. Soms heb ik nog een gaatje vrij waarop we de fotosessie dan kunnen plannen. 

Dat is geen probleem! Of de dieren ook samen op 1 foto kunnen hangt volledig af van de situatie en de dieren zelf. Voor sommige dieren is dit geen probleem, maar anderen hebben hier wat meer moeite mee. Samen kunnen we vooraf even bekijken wat de mogelijkheden zijn.

Na het boeken van een fotosessie volgt even later de opdrachtbevestiging met daarbij een rekening voor de afgenomen diensten of producten. Deze rekening kun je per bank voldoen met alle gegevens die op de rekening te vinden zijn. 

Er zit op een fotosessie geen tijdslimiet. Maar gemiddeld duurt een fotosessie 45 minuten tot 1,5 uur. 

Foscofotografie is aangesloten bij een stock archief. Dit houdt in dat de foto’s gemaakt tijdens fotoreportages aangekocht kunnen worden voor bijvoorbeeld kalenders, agenda’s of publicaties in magazine. Wil je dit liever niet? Geef dit dan aan tijdens het boeken van de fotoreportage.

Wat voor dieren zijn er welkom?

Het is mogelijk om met heel wat verschillende dieren langs te komen, van honden tot katten en van vogels tot slangen. Wel is het belangrijk dat het dier niet bang is aangelegd in nieuwe situaties. De flitsers zijn groot en maken ook wat lawaai als ze afgaan. Over het algemeen kun je dit voor het dier een beetje vergelijken met onweer. Is je dier dus bang als het onweert? Dan is het waarschijnlijk niet verstandig om een studiosessie met hem/haar te doen. 

Fotografeer je ook op open dagen en/of evenementen?

Jazeker! Ik ben beschikbaar met mijn mobiele fotostudio voor in dierenwinkels, op evenementen of bijvoorbeeld een open dag. Wil je graag meer informatie hierover? Neem dan vrijblijvend contact op.

Wat houdt stockfotografie in?

Foscofotografie is aangesloten bij een stock archief. Dit houdt in dat de foto’s gemaakt tijdens fotoreportages aangekocht kunnen worden voor bijvoorbeeld kalenders, agenda’s of publicaties in magazine, maar ook door mensen zoals jij en ik om bijvoorbeeld op te hangen als wanddecoratie in huis. Voor dit doeleinde worden enkel foto’s gebruikt waarop geen gezichten van personen te zien zijn. Wil je dit liever niet? Geef dit dan aan tijdens het boeken van de fotoreportage.

Kan ik ook samen met mijn dier op de foto?

Een portret foto samen met je dier is mogelijk maar dit is niet het hoofddoel van een studiosessie. Ik richt mij dus voornamelijk op individuele portretten van het dier. Ook meerdere huisdieren samen is in de studio niet altijd mogelijk. Benieuwd naar de opties of heb je iets in gedachten maar weet je niet of dit kan? Stuur mij dan even een mailtje via de contact pagina om je vraag te stellen.

Hoe ver van te voren moet ik een afspraak maken?

De agenda loopt vaak snel vol. Boek daarom ongeveer 2 maanden voor het laten plaatsvinden van de fotoshoot met jouw hond. Ook wanneer het gaat om een puppy is dit belangrijk. Zorg dus dat je op tijd contact met mij opneemt.

Bij spoedgevallen, zoals bijvoorbeeld het op korte termijn afscheid moeten nemen kun je altijd even informeren naar de mogelijkheden. Soms heb ik nog een gaatje vrij waarop we de fotosessie dan kunnen plannen. 

Hoe en wanneer vindt de betaling plaats?

Na het boeken van een fotosessie volgt even later de opdrachtbevestiging met daarbij een rekening voor de afgenomen diensten of producten. Deze rekening kun je per bank voldoen met alle gegevens die op de rekening te vinden zijn.