Poetry in Motion

5 & 6 Oktober 2024

Dog-Frisbee, de leukste sport om te fotograferen!  Ervaar het zelf tijdens
deze twee-daagse workshop gegeven door Chris van Riel.

Een weekend vol spectaculaire actie!

In deze twee-daagse workshop leer je niet alleen hoe je een scherpe actiefoto krijgt, maar ook hoe je zorgt dat het er mooi uit ziet. Alles is er op ingericht om ervoor te zorgen dat jij met ragscherpe actiefoto’s thuis komt!

Deze workshop biedt de perfecte kans om je actie fotografie skills bij te werken. Frisbee is namelijk een zeer prettige sport om mee te oefenen en levert altijd spectaculaire beelden op. Tijdens de workshop krijg je te maken met honden die deze sport op topniveau beoefenen. De abrupte bewegingen maken dat deze vorm van fotografie een geweldige training voor je motoriek is tijdens het fotograferen. 

De workshop is heel praktijkgericht: Je gaat na een korte speech meteen zelf aan de slag. Deze workshop is voornamelijk op frisbee gericht omdat dit een hele goede sport is om actiefotografie mee te oefenen. De honden vliegen acrobatisch door de lucht en dat zie je natuurlijk niet elke dag! Daarom is deze workshop ook meteen een mooie kans om een uniek plaatje voor je portfolio te schieten!

De kennis die je opdoet is in alle vormen van actiefotografie toe te passen. Maar naast het fotograferen van Dog-Frisbee zal er ook een moment worden ingepland voor het maken van een aantal reguliere actie foto’s.

Ruim 6 uur tijd om te oefenen met actiefotografie op topklasse frisbeehonden en hun eigenaren!

Twee dagen voor kennis, ervaring en begeleiding door Chris van Riel gehost door Foscofotografie.

Kom voldaan thuis met meer kennis, kunde in actiefotografie en super tof nieuw portfolio materiaal.

Veel persoonlijke aandacht en begeleiding waarbij we streven we naar continue verbetering.

Investering

Masterclass Poetry in motion
510,-
  • Aanbetaling bedraagt €150,-
  • 5 & 6 Okt '24 | 08:30u tot 16:00u
  • Waalwijk, NL
  • Lunch en drinken inbegrepen

Inhoud workshop

Eerste lesdag – Liggend in het gras en kijkend door onze lens is hoe een groot deel van de dag zal verlopen. We starten met een korte speech. Daarna staat er een frisbeeteam voor ons klaar om een demonstratie te geven. Wanneer we kennis hebben gemaakt met de sport gaat het fotograferen beginnen. Camera’s instellen, positioneren, en oefenen maar! Het komt echt op je motoriek aan en dat kost wat tijd om te trainen. Tussendoor wordt er veel technische en praktische kennis gedeeld over actiefotografie, alles is er deze dag op ingericht om ervoor te zorgen dat jij met scherpe foto’s thuis komt. 

Tweede lesdag – We starten met een nabespreking van de eerste dag. Daarna volgt er een demonstratie van de fotobewerking, die word uitgevoerd aan de hand van het lesboek wat je ontvangt. Na deze demonstratie ga je er zelf mee aan de slag. We maken er een gezellige dag van met een uitgebreide lunch. Om mee te kunnen doen heb je een laptop nodig met Lightroom en Photoshop. Enige ervaring met beide programma’s helpt wel, maar is niet noodzakelijk. Er is veel tijd voor persoonlijke ondersteuning.

Benodigdheden:
Een redelijk snelle camera   –   bij fullframe een lens van minimaal 135mm en bij Crop minimaal 100mm   –   Laptop met Adobe Photoshop en Lightroom

Over de instructeur

Chris van Riel

Chris is een gepassioneerd fotograaf en gespecialiseerd in actiefoto’s met honden. Zijn fotografische reis begon met portretten, maar al snel ontdekte hij zijn passie in het vastleggen van de levendigheid en emotie van dieren in beweging. Met zijn expertise en oog voor timing weet Chris telkens weer krachtige, authentieke beelden te creëren die de essentie van het moment vangen en ook zeer regelmatig een heerlijke dosis humor bevatten. Naast zijn fotografiewerk, is hij een echte camera-nerd en avontuurjunkie, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen.

Tijdens deze tweedaagse masterclass deelt Chris zijn uitgebreide kennis en ervaring. Hij neemt je mee op een reis doormiddel van de kunst van actiefotografie en onthult daarbij zijn beste tips en technieken om jouw fotografische vaardigheden naar een hoger niveau te tillen!

Boek jouw workshop!

Het invullen van het formulier is nog geen difinitieve deelname. De workshop is pas geboekt na persoonlijk contact, het ontvangen van een boekingsbevestiging en het doen van de aanbetaling.