Graphic design speciaal voor fokkers

Heeft u een nest aankondiging, een mooie dekreu aankondiging, visite kaartje, kennel poster of wellicht een volledige website nodig voor uw kennel? Dan denk ik graag met je mee zodat we samen tot een prachtig eindresultaat komen!

Mogelijkheden

Wanneer je gaat fokken komt er een moment dat je een aankomend nest, je dekreu of gewoon simpelweg je eigen kennel op een mooie manier wilt presenteren. Samen kunnen we kijken naar jouw wensen en de mogelijkheden. 

Fotografie

Ik weet als geen ander hoe lastig het kan zijn om je honden te fotograferen. Wanneer je graag de honden of nesten binnen jouw kennel mooi gefotografeerd wilt zien, stuur dan een bericht voor meer informatie en tarieven. Ik maak dan een offerte op voor bijvoorbeeld stand- en kopfoto’s van de honden binnen jouw kennel.

Grafisch design

Heb je een nest op komst of wil je jouw dekreu mooi presenteren? Laat dan een poster/aankondiging van jouw honden maken. Deze aankondiging kun je gebruiken om de combinatie van ouderdieren en hun gegevens in een oogopslag op een interessante wijze te kunnen presenteren op bijvoorbeeld je website en Social media. Ik heb beperkte beschikbaarheid voor deze aanvragen.

Websites

Een website bouwen en onderhouden is niet voor iedereen weggelegd. Echter is het een hele belangrijke factor in het presenteren van jouw kennel. Je kunt hiermee bijvoorbeeld alle informatie die pupkopers nodig hebben op een overzichtelijke wijze bundelen. Ik help je graag bij het opzetten en onderhouden van jouw website. Ik heb beperkte beschikbaarheid voor dit soort aanvragen. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Uiteraard is het ook mogelijk om een volledig pakket samen te stellen bestaande uit fotografie en (web)design. Stuur mij een bericht voor meer informatie.

fine art studio hondenfoto van een Cirneco dell'Etna en basenji's door professioneel hondenfotograaf

Eerder gemaakte websites

AANKONDIGING AANVRAGEN

Wil je graag een aankondiging/poster laten maken van een van jouw honden? Vul dan de volgende vragen in en mail deze naar hello@foscofotografie.nl
Bestanden/foto’s mag je versturen via www.westransfer.nl om zo de kwaliteit te behouden.

Ik kom dan per mail bij je terug met of ik op dat moment tijd heb voor het maken van een aankondiging, de eventuele prijs en aanvullende vragen.

Let op, ik accepteer geen foto’s gemaakt door fotografen tenzij je hier schriftelijk toestemming voor hebt gevraagd. Deze toestemming graag in een screenshot meesturen. Ik ben niet aansprakelijk voor auteursrechtschending wanneer deze toch worden doorgestuurd zonder toestemming. Eventuele claims dien je in dat geval zelf af te handelen met de betreffende fotograaf.

De opdracht heeft 1 revisie/wijziging inbegrepen direct na het tonen van het proefresultaat. Wijzigingen die later worden gevraagd kosten €15,- euro per wijziging.

Graag invullen als het op de poster moet komen, wil je bepaalde informatie er niet op? Laat het veld dan leeg. De titels en testuitslagen graag in de volgorde benoemen waarop deze op de poster moeten komen te staan.

Naam kennel:
Roepnaam moederhond:
Roepnaam vaderhond:
Stamboomnaam moederhond:
Stamdboomnaam vaderhond:
Verwachte geboortedatum/periode nest:
Gewonnen titels moederhond:
Gewonnen titels vaderhond:
Test uitslagen moederhond:
Test uitslagen vaderhond:
Contactgegevens voor op de poster (email/website/socials oid):
Overige tekst, informatie of wensen voor op de aankondiging:

Heeft het nest een thema of wil je een bepaalde sfeer in de aankondiging:
Wil je bepaalde kleuren laten terugkomen in de aankondiging:

Verder graag meesturen:

  • 1 tot 4 foto’s moederhond (minimaal 1 kopfoto en/of 1 standfoto, optioneel actie foto)
  • 1 tot 4 foto’s vaderhond (minimaal 1 kopfoto en/of 1 standfoto, optioneel actie foto)
  • Optioneel het logo van de kennel
  • Optioneel wat voorbeelden van andere aankondigingen die je mooi vindt
  • Optioneel het screenshot met toestemming van de fotograaf

Tips voor geschikte foto's

Hoe beter de kwaliteit van de foto’s hoe mooier het eindresultaat. De foto’s maak je vanaf een laag standpunt (camera laag bij de grond). Vraag of iemand je kan helpen bij het fotograferen van je hond door hem/haar de hond in de juiste stand positie te zetten. Stel scherp op de ogen van de hond. Maak de foto’s buiten in de schaduw tegen een rustige contrastrijke achtergrond. Bij een lichte hond kies je een donkere achtergrond en bij een donkere hond een lichte achtergrond.

Stuur enkel foto’s op die je ook daadwerkelijk terug zou willen zien op de poster. 

Foto’s met een te lage kwaliteit (bijvoorbeeld gemaakt met een telefoon) of gemaakt vanuit een slecht standpunt zal ik helaas moeten weigeren. Twijfel je over of jouw foto’s geschikt zijn? Stuur dan een mailtje.