WORKSHOP Nest-fotografie

Een rijtje met super lieve puppy’s, en ook nog eens allemaal scherp en keurig naar de camera kijkend. Een beeld wat bij iedereen het hart doet smelten maar vaak ook direct de volgende vraag oproept; ‘Hoe krijg je dat in vredesnaam voor elkaar!?’

Dat leer ik jou in deze eenmalige workshop. We besteden aandacht aan alle aspechten die erbij komen kijken. Van het vooraf plannen tot het efficient te werk gaan, van fotografie tot nabewerking. Lees op deze pagina meer informatie en meld je aan.

Hovawart puppy's nestje Foscofotografie

Droombeeld.

Leer foto’s stacken als een pro door gebruik te maken van diverse fotografie en nabewerkings technieken.

Waaruit bestaat de workshop?

In deze twee-daagse workshop nest-fotografie laat ik jou alle benodigde technieken zien voor het mooi maar ook efficient vastleggen van een nestje puppy’s. Deze workshop zal slechts eenmalig worden gegeven aan een beperkt aantal deelnemers. Op dag 1 vind de praktijk van de workshop plaats. Hierbij gaan we twee nestjes pups op de foto zetten. Een groter nest en een wat kleiner nest zodat je zelf goed de verschillen ervaart tussen de nestgroottes. Er is genoeg ruimte om vragen te stellen en ik help je bij het toepassen van de eerder uitgelegde technieken. Op dag twee gaan we de gemaakte foto’s verwerken in photoshop tot een prachtig nest portret. 

Hoe wordt de workshop gegeven?

De workshop wordt in drie delen gegeven. Het eerste deel zal bestaan uit een korte theorie en zal online worden gegeven via Zoom. Deel twee is het praktijk gedeelte van de workshop, deze vind plaats in de omgeving van driebergen. Het laatste gedeelte van de workshop vind plaats op de zondag in mijn workshopruimte in Waalwijk. Hier gaan we namelijk aan de slag met de gemaakte beelden in photoshop. Ik geef hierbij uitleg over photostacking en hoe je de gemaakte foto’s tot een geheel kunt nabewerken. Dit alles vind plaats in het weekend van 23 en 24 oktober 2021. Er is slechts plek voor een aantal deelnemers. Dus meld je snel aan.

Veel gestelde vragen

Voor deze workshop heb je basiskennis van fotografie en Adobe photoshop nodig. De workshop is dus niet geschikt voor de beginnende fotograaf. Een spiegelreflex- of systeemcamera met een zoomlens (liefst 200mm) zijn vereist.

Verder heb je een goede internet verbinding nodig en beschikken over de programma’s Adobe Photoshop en Zoom (gratis te downloaden). Adobe Lightroom is niet afdoende.

Dat is zeker mogelijk! Tot een maand na de workshop ben ik nog beschikbaar om je te helpen bij korte vragen die betrekking hebben tot de workshop. Ook kun je jouw eindresultaten doorsturen voor feedback.

Na de workshop ontvang je een replay van de Zoom-sessie (theorie) zodat je alles nog eens op je gemak kunt terugkijken. 

Helaas niet, deze workshop zal maar eenmalig gegeven worden aan een zeer beperkt aantal deelnemers.

INVESTERING

 De genoemde prijzen zijn exclusief btw

Workshop

Nestfotografie
325,- 23 & 24 Oktober 2021
  • 2-daagse workshop over nestfotografie
  • Dag 1 - Driebergen | Dag 2 - Waalwijk
  • Slechts plek voor 3 deelnemers!
VOL!
Labradoodle puppy's nestje hondenfotografie

MELD JE AAN!

Volgeboekt 100%

Wil je graag deelnemen aan deze workshop? Vul dan onderstaand formulier in. Je deelname is pas zeker als deze per mail door mij persoonlijk wordt bevestigd. Dit kan tot 72 uur na het invullen van het formulier duren.